http://www.finest.se/userBlog/entry.php?uid=35206&beid=1756937

Jag brukar läsa skvallerbloggen Falsksanning i bland( http://www.finest.se/falsksanning ), och just nu har dom stora diskutioner om en ung mamma som heter Micah ( http://micah.myshowroom.se/ ) . Diskutionerna handlar om att hon ska ha ett självskadebeteende.
Jag läste kommerntarer som hon hade fått och många många komenterade att hon skulle skära sig djupare, att hon var patetisk och att hon bara vill ha uppmärksamhet.


Jag blir så less på personer som kommenterar sådana saker. Varför vara med och stödja fördommar?
Ta av er skygglapparna och inse sanningen! Självskademissbruk är alvarligt.
Det spelar ingen roll om man rispar sig, skär sig eller va man nu gör för att skada sig. De spelar ingen roll hur liten eller stor självskada de har varit det är ändå ett stort och alvarligt problem.

Och varför i hela friden försöker man knäcka en människa som redan är på gränsen? Hur fan kan man säga till någon som mår dåligt att den borde begå självmord?
Jag blir på allvar rädd över hur vissa människor kan sitta och skriva så hemska saker som dom gör...
Hur har ungdomar blivit så empati lösa?


Det är en annan människas hälsa ni diskuterar. En annan ung flicka med problem som ni inte känner till.
Det är verkligen inte rätt av er att sitta och puscha henne djupare in i ett självskadebeteende.

Ni förstår inte hur alvarligt det kan bli när man inte får hjälp och stöd i tid. Så istället för att förvärra hennes måeende hjälp henne att må bättre eller håll käft!

2 kommentarer

annie :3

06 Jul 2011 01:52

instämmer !

Kurt

12 Oct 2011 15:42

Du har då en fin blogg Sara.

Kä'nslor är det enda verkliga i universum. De hjälper oss att forma vårt nu och vår framtid. Tänk att vi kan välja vilka känslor som får råda hos oss. Vissa kan det och andra inte.MVH Kurre från Norra Stockholm

Kommentera

Publiceras ej