Va på utredningen idag igen eller igår blir de ju efter som klockan är efter tolv,
de gick ganska bra. Fick genomgå ett datortest för att kolla koncentrationsförmågan å de gick väl lite sådär. Jag kunde koncentrera men i dom 15minuterna men blev endel slarvfel :P
Sen efter de fick jag svara på ett par skattningsformulär och de gick bra svarade så bra jag kunde va lite svårt att komma ihåg hur jag var när jag gick på lågstadiet men jag tror att de blev bra iallafall ..

och imorgon elller idag efter som klockan fortfarande e över tolv :P Ska jag ta min sista spruka de ska bli skönt. 
så får jag börja med b12 tabletter istället så jag slipper gå till vårdcentralen 2 gånger i veckan.

så får vi hoppas att min kropp tar upp b12 genom tabletterna anars blir de sprutor resten av livet , så vida dom inte hittar en anlednig till att de inte tas upp..
men men om de e så att jag måste ta sprutor var  tredje månad så kanske Jakob kan få ett recept på nålar så att han kan ge mej sprutorna så man slipper vårdcentralen.. som jag sagt förut nått ska man ju ha pojkvän till ;) haha nä då han e så underbar :D

han stannade hos mej hela tiden dom 3 dygnen jag var inlagd på sjukhuset.
Vet inte hur jag skulle klara mej utan honom. Han ställer upp så mycke för min skull och stöttar mej både genom mina psykiska och nu åxo fysiska sjukdommar.

Jag är åxo väldigt tackam för mina föräldrar som hjälper mej mycket med att köra mej till sjukhuset så att jag kan genomgå denhär utredningen ..

Jag har väldig tur som har så många som hjälper mej..

Kommentera

Publiceras ej