I'm back :P

ingen unge i min mage som tur var :)
Så nu har jag äntligen en ny p-stav i armen.
Bättre sent än aldrig :P

gaah va läskigt de är å sätta in p-stavar.. Jag som är nål rädd.
Den där mega nålen är inte å leka med.. speciellt okul va de ju att bedövningen inte hunnit verka ordentligt så de gjorde massa ont på lilla mej..

Men jag överlevde den här gången åxo :)

nu behöver jag inte oroa mej över att råka bli me barn iallafall..


Jag e skit trött, vart så orolig över mötet i dag att jag inte har kunnat sova på hela natten å efter som barnmorskan inte hade sagt att jag skulle ha me ett urinprov fick jag ju gå dit två gånger så jag kunde inte gå å lägga mej direckt efter första mötet som jag hade tänkt..
å nu kan jag inte heller gå å sova för jag har en telefontid (äntligen efter 3 månader) med min läkare om 2 timmar så de e ingen idé att somna innan dess..

ont i huvet å i min mörbultade arm + den där jäkla "mensvärken" som vägrar ge sig.. får hoppas på att den ger med sig nu när jag fått in en ny stav ..
Idag har jag vart på kvinnohälsovården.
gick dit vid halv åtta satt i väntrummet en kvart.
Sen kom de en barnmorska och hämtade mej. Jag fick svara på massa frågor.
Sen efter de sprättade hon upp min arm med en skalpell och drog ut min p-stav.De va skit läskigt å min embla kräm funkade inte riktigt så de kändes ganska mycke när hon drog i staven :P

iallafall. Smart som jag inte är så hade jag inte med mej nått urinprov dit och jag hade vart på toa precis innan jag gick så jag kunde inte kissa .. misslyckar värre...

Så jag fick gå hem igen , ska tillbaka om en timme ungefär å ha med mej mitt kiss :P

Och är graviditetstestet negativt så sätter dom in en ny stav :)

Jag får väl återkomma med hur detta slutar senare :P